Mitalien kilinää Porin SM-lavalla

Kuvateksti: Matias Mukkala toteaa, että Suomen mestaruus on plakkarissa.

Kaksi kultaa ja kaksi hopeaa oli Rovaniemen Reippaan nostajien mitalisaalis yhteistuloksissa painonnoston SM-kilpailuissa Porissa 3.-4. maaliskuuta. Mestareiksi voimailivat Matias Mukkala (62 kg) ja Milko Tokola (77 kg). Hopeaa saalistivat Sami Raappana (85 kg) ja Robert Pirkkiö (94 kg.).

Mestarit Mukkala ja Tokola valittiin myös 6.-16. huhtikuuta Turkin Antalyassa pidettäviin EM-kilpailuihin. Raappana on sarjansa varaedustajana ja Reippaan painonnostojaoston puheenjohtaja Petri Tanninen EM-joukkueen valmentajana.

Toiseksi suurimmalla joukkueella SM-lavalla ollut Reipas sijoittui myös seurakohtaisessa pistekilpailussa toiseksi Tampereen Pyrinnön jälkeen.

Pistesaalista kartuttivat mukavasti neljänneksi sijoittunut Santeri Ahola (85 kg) sekä viidenneksi sijoittuneet Miika Tokola (77 kg) ja Rikhard Pirkkiö (85 kg).

Kimmo Lähteellä (85 kg), Juho Vesterisellä (105 kg) ja Mirka Nissillä (75 kg) oli epäonnea, kun tempauksen aloituspaino ei noussut suorille käsille. Nissi sai kuitenkin työnnössä lajikohtaisen pronssimitalin.

Lajikohtaiset mitalit ja joukkuesuoritus huomioituna Reipas sai kaikkiaan 14 mitalia.

SM-kisojen tulokset:

http://www.painonnosto.fi/portal/fi/kilpailu/tulokset/?bid=1291&area=2’

EM-joukkue:

http://www.painonnosto.fi/portal/fi/liitto/uutiset/?bid=1292&area=2


© 2011 Rovaniemen Reipas