Reippaalle neljä kultaa PSM-lavalta

Kuvateksti: Rikhard Pirkkiö nosti 300 kilon kerhoon. (Arkistokuva)

Rovaniemen Reippaan Matias Mukkala, Miika Tokola, Milko Tokola ja Rikhard Pirkkiö nostivat sarjojensa mestareiksi painonnoston Pohjois-Suomen mestaruuskilpailuissa lauantaina 6. syyskuuta Lohtajalla. Reipas oli myös kilpailujen paras seura.

Marraskuussa Kazakstanin Almatyssä käytäviin MM-kilpailuihin valmistautuva Milko Tokola vastasi kilpailujen parhaasta noteerauksesta. Hän voitti sarjan 85 kiloa rutiinituloksella 310 kiloa (140+170).

Kisojen toinen 300 kilon ylittäjä oli Rikhard Pirkkiö, joka voimaili tasaraudat ensimmäistä kertaa urallaan. Ensi kuussa Ruotsin Landskronassa käytäviin nuorten PM-kilpailuihin valmistautuva Pirkkiö kasasi sarjan 94 kiloa voittotulokseksi 300 kiloa (135+165).

Matias Mukkala voitti sarjan 69 kiloa yhteistuloksella 239 kiloa (108+131). Samassa sarjassa Arttu Vuoppola sijoittui viidenneksi 186 kilolla (80+106).

Miika Tokola oli 77-kiloisten vahvin tuloksella 233 kiloa (100+133). Jussi Mukkala sijoittui kolmanneksi 183 kilolla (80+103).