Kesäkunnosta syyskuntoon kuntonyrkkeillen

Naisten kuntonyrkkeilymainos

Rovaniemen Reippaan kuntonyrkkeily tarjoaa jälleen mahdollisuuden päästä eroon hartiajumeista hauskalla tavalla ensi maanantaista alkaen kahdesti viikossa.

Maanantai- ja keskiviikkoiltaisin hikoileva naisten kuntonyrkkeilyryhmä sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille aerobisen kunnon ja koko kehon lihasvoiman kohottamiseen ja ylläpitoon. Harjoituksissa tehdään asioita oman kunnon ja oman tunnon mukaan, joten laji sopii niin kuntoilua aloittaville kuin kovakuntoisillekin. Erityisesti kuntonyrkkeilystä hyötyvät työssään hartiansa ja selkänsä jumittaneet.

Nyrkkeily lajina on päässyt kansan huulille olympiamitalin myötä. Kuntonyrkkeily on kilpanyrkkeilystä peräisin oleviin harjoitteisiin ja harjoittelutapoihin perustuva kuntoilumuoto. Harjoituksissa opetellaan nyrkkeilytekniikkaa tarvittavissa määrin yksin ja pariharjoituksina, mutta ei otella toista vastaan.

Rovaniemen Reipas on järjestänyt naisten kuntonyrkkeilyä vuodesta 1994. Kuntonyrkkeilyvuoro on suosittu läpi vuoden, mutta erityisesti syksyn aloitus on vetänyt perinteisesti salin täyteen. Tänä syksynä kuntonyrkkeily alkaa maanantaina 5.9. klo 19.30, mutta mukaan voi tulla myöhemminkin syksyn mittaan. Keskiviikkoisin harjoitellaan klo 19.00 alkaen. Miehille on oma kuntonyrkkeilyvuoro sunnuntaisin klo 18.00.

Harjoitukset ovat Wiljamin alakerrassa osoitteessa Urheilukatu 1. Sisäänkäynti salille tapahtuu sisäpihan puoleisesta päädystä. Lisätietoa saa sähköpostilla osoitteesta , tai osoitteesta www.rovaniemenreipas.fi.


© 2011 Rovaniemen Reipas