Eemeli Kajula on Rovaniemen Reippaan uusi puheenjohtaja

Kuvateksti: Santeri Ahola (oik.) toivotti onnea uudelle puheenjohtajalle Eemeli Kajulalle.

Eemeli Kajula on Rovaniemen Reippaan uusi puheenjohtaja. Yksimielinen valinta tehtiin seuran vuosikokouksessa sunnuntaina 28. toukokuuta Kansantalolla.
Kajula, 26, on rakennusalan projektipäällikkö. Hän on toiminut Rovaniemen kaupunginhallituksessa vuodesta 2021 lähtien. Tuoreen puheenjohtajan oma urheilutausta on salibandysta, jalkapallosta ja jääkiekosta.
Aiemmin puheenjohtajana toiminut Santeri Ahola ilmoitti ennen kokousta luopuvansa tehtävästä.
Varapuheenjohtajana jatkaa Sari Nisula, sihteerinä Jaarli Pirkkiö ja rahastonhoitajana Benjamin Pirkkiö. Muiksi johtokunnan jäseniksi valittiin Pasi Vierelä (uusi), Osmo Pähti, Juhani Mäki ja Nelli Lindroos.
Toiminnantarkastajiksi valittiin Jouni Lohi ja Harri Rapo sekä varalle Arja Lohi ja Kari Niukkanen.
Nyrkkeilyjaostoon valittiin Nelli Lindroos, Juhani Mäki, Samuli Leppiaho, Marjo Ollila ja Sari Nisula.
Painonnostojaostoon valittiin Petri Tanninen (puheenjohtaja), Jaarli Pirkkiö (sihteeri), Pasi Ahola, Arja Lohi, Vesa Leinonen, Antti Hyväri ja Pasi Vierelä.
Kuntojaostoon valittiin Harri Rapo (puheenjohtaja), Reino Laine, Kari Niukkanen ja Esko Riepula.
Ansiomerkkitoimikuntaan valittiin Osmo Pähti, Kari Niukkanen ja Jaarli Pirkkiö.
Reipas on järjestänyt tänä vuonna painonnoston masters SM-kilpailut Rovaniemellä. Ne olivat samalla myös esikisat ensi vuonna käytäville masters MM-kilpailuille.
Nyrkkeilyssä näkyvin tapahtuma on syyskuussa Rovaniemellä käytävä kansainvälinen Ruskaturnaus, jonka Reipas järjestää yhteistyössä Lapin Lukon kanssa. Ruskaturnaus kuuluu Euroopan nyrkkeilyliiton kilpailukalenteriin.
Rovaniemen Reippaan jäsenmaksu vuonna 2005 ja sitä vanhemmilta jäsenmaksu on 40 euroa ja vuonna 2006 syntyneiltä ja sitä nuoremmilta 20 euroa.


© 2011 Rovaniemen Reipas